after schaatsen Netflix-trucjes Nieuwe beelden After After we collided trailer- releasedatum van after we collided derde en vierde deel van de movie After bioscoop films oktober after drama after nieuwe cast After We Collided Netflix Pathé Thuis Pathé Thuis

OMG: After We Collided komt op Netflix!

Ben jij ook helemaal over the moon met de movie After en droom jij elke nacht over hottie Hardin Scott? Girl, we’ve got some good news: wij weten wanneer After We Collided op Netflix verschijnt.

After We Collided Netflix 

*Tromgeroffel* Vanaf 22 december is After We Collided te zien op Netflix. Oh my gosh, dat is al mega snel! Er is alleen wel een dingetje, de datum van After We Collided is op dit moment alleen nog maar bevestigd voor de Amerikaanse Netflix, dus wij zijn alvast naar vliegtickets aan het kijken… Kun jij geen vliegticket scoren? Don’t be sad; Nederland volgt altijd supersnel na de Amerikaanse Netflix, dus de kans is heel groot dat jij binnenkort een After-marathon kunt houden met je besties. 

The cast 

Hero Fiennes Tiffin is of course opnieuw te zien in After We Collided als badboy Hardin. *Smelt* Hij zei in een interview met Seventeen dat hij superenthousiast is over het feit dat After We Collided naar Netflix komt: ‘Ik ben echt blij dat de film naar Netflix komt, om eerlijk te zijn. Ik wil gewoon dat zoveel mogelijk mensen de film kunnen zien. En vooral de fans die zo gepassioneerd zijn, die kunnen ‘m nu zo vaak zien als ze willen. Ik ben een fan van de streamingsdiensten, die het voor fans mogelijk maakt om de film talloze keren te kijken. Ik ben gewoon blij dat mensen nu de film kunnen bekijken.’ Wij zijn ook superfan van streamingsdiensten, want wij kunnen geen genoeg krijgen van Hardin zijn hotness!

Beeld: filmdepot Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen