Na 8 maanden zijn Ari en Pete toch uit elkaar. But OMG, de twee hebben in deze korte periode superveel couple tattoo’s laten zetten! Wij hebben alle twaalf(!) de tatoeages op een rijtje gezet.

 1. Als eerste couple tattoo hebben de twee samen een paar wolkjes laten zetten. #cute
 2. Pete heeft een grote tattoo op zijn ribbenkast met daarop ‘GRANDE’. OMG! Rondlopen met de naam van je ex is nou niet bepaald top.
 3. Ari heeft een tatoeage laten zetten met de tekst ‘Spirited-Away’. Deze tattoo heeft ze gezet vanwege haar fave movie en haar relatie met Pete.
 4. De twee hadden samen een varkentje als huisdier. Pete heeft het hoofdje van dit varkentje net boven zijn heup laten tatoeëren. Wel heel erg adorable!
 5. Op Ari’s ringvinger heeft ze de naam ‘Pete’ laten zetten. Beetje awkward nu het uit is…
 6. Op Pete’s duim staan de letters ‘AG’. En we weten allemaal wel waar dat voor staat, right?!
 7. Ari had al ‘Mille Tendresse’ in haar nek staan, wat Frans is voor ‘duizend gelegenheden’. Pete heeft dit later ook in zijn nek laten tatoeëren.
 8. Uit liefde en respect had Ariana ‘8418’ laten tatoeëren. Het nummer stond symbool voor het badge-nummer van Pete’s vader, een brandweerman die omkwam tijdens9/11. So sad!
 9. Ze hebben beiden een hartje op hun vinger laten zetten. #goals #oftochniet?
 10. Ook hebben ze beiden‘H2GKMO’ getatoeëerd. Dit staat voor ‘Honest to God, knock me out’. Ari zou dit vaak zeggen en daarom besloten zij het op hun lichaam te tattoeëren.
 11. Ariana heeft ‘Always’ op haar ribben staan, en aan het handschrift te zien hebben we het vermoeden dat deze is geschreven door Pete.
 12. En last but not least: ze hebben ook nog een tattoo met de tekst ‘reborn’ samen. Ach, best toepasselijk nu ze uit elkaar zijn.

Wow, de twee hebben dus superveel tatoeages samen. Zullen ze deze weglaten halen nu ze geen relatie meer hebben? Wij zijn benieuwd!

Beeld: Brunopress 

Lees ook: