justin Bieber nieuw album celeb verliefd De vloer is lava God Justin Bieber videoclip kaartverkoop justin bieber kijkt naar kookpprogramma van ex selena gomez- justin bieber muziekvideo justin bieber heeft nieuwe tattoo justin bieber nieuwe muziek jastin bieber crocs Justin Bieber grammy

OMG: Bieber heeft een nieuwe tattoo!

Cool! Justin Bieber heeft een nieuwe tattoo. Op Instagram plaatste de zanger een foto van zijn nieuwste aanwinst en een korte video. Heb jij de nieuwe nektattoo van Justin al gespot?

Justin Bieber Tattoo

Justin Bieber heeft een tattoo van een roos laten zetten in zijn nek. In zijn post geeft hij geen uitleg over de betekenis van zijn nieuwste tatoeage, maar hij bedankt wel zijn tatoeëerder. Eerder dit jaar liet de zanger een krans op zijn sleutelbeen zetten en daarvoor nam hij aan de andere kant van zijn hals een tattoo van een bird met daaronder het woord ‘Forever’. Justin heeft nu meer dan vijftig tattoos en vindt het te gek! ‘Meer dan honderd manuren aan kunstwerken op mijn lichaam en ik zou er geen een terugnemen. Ik ben gek op kunst en ik heb van mijn lichaam een canvas gemaakt.’ Wat vind jij van de tattoos van Bieber?

Lees ook:

Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen