Sims 4 paranormaal uitbreingspakket Sp18 Paranormal Rgb Reveal Trailer 1920x1080 Nl Nl

OMG: De Sims 4 komt met griezelig uitbreidingspakket

Alle fans van De Sims 4 opgelet: er is zojuist bekendgemaakt dat er een gloednieuw, griezelig uitbreidingspakket komt. Met het nieuwe Paranormaal accessoirespakket krijg je nieuwe manieren om te spelen met het leven na de dood. Sounds so creepy…

Lees ook: Bewezen: je bent gezonder én gelukkiger als je The Sims speelt

De Sims 4 uitbreidingspakket

In het Paranormaal uitbreidingspakket van De Sims 4, krijgen Sims te maken met gruwelijke ‘huisgenoten’ in de nieuwe spookhuiskavels, waar de nachten zullen worden verstoord door ondeugende geesten. Ook kun je met dit uitbreidingspakket een séance houden om Guidry het spook op te roepen, waarmee je vervolgens kunt communiceren. 

Lees ook: Quiz: Wat voor soort Sims-speler ben jij?

Paranormaal onderzoeker-licentie

Mocht je indruk willen maken op het spook Guidry, kun je jezelf als speler trainen om de nieuwe mediumvaardigheid te beheersen en om je Paranormaal onderzoeker-licentie te verdienen. Met deze nieuwe licentie kun je met jouw Sims minder paranormaal gevoelige Sims helpen met problemen uit de geestenwereld. Zou jij dat willen?

De Sims 4 Paranormaal is vanaf 26 januari verkrijgbaar voor €9,99 voor PC op Origin en Steam en voor PlayStation 4 en Xbox One. Nog eventjes geduld, maar hij is bijna ready to play!

Lees ook: OMG: dit is het nieuwe uitbreidingspakket van De Sims 4!

Beeld: EA Games / Bron: Electronic Arts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen