de sims 4 uitbreidingspakket

OMG: dit is het nieuwe uitbreidingspakket van De Sims 4!

Trouwe De Sims-spelers opgelet: er is zojuist een gloednieuw uitbreidingspakket, genaamd Sneeuwpret, bekendgemaakt. De nieuwe dingen in De Sims 4 Sneeuwpret zijn té leuk! Read to find out what’s coming.

Het De Sims 4 Sneeuwpret uitbreidingspakket

In De Sims 4 Sneeuwpret kunnen jouw Sims afreizen naar een Japans winterwonderland genaamd Mt. Komorebi, waar je zowel woningen als huurkavels voor vakantiegangers hebt. Wie van jouw Sims gaat wonen in deze prachtige, besneeuwde bergen? Je kunt er bijvoorbeeld wintersporten en bergen beklimmen. Ook zijn er 26 nieuwe Creëer-een-Sim-items waarmee je de looks van je Sims nog prettier kunt maken. Yay! Natuurlijk zijn gloednieuwe, Japanse meubels ook niet te missen in het uitbreidingspakket. 

Levensstijlen en gevoelens

In het De Sims 4 Sneeuwpret uitbreidingspakket worden ook levensstijlen en gevoelens geïntroduceerd, waardoor je Sims meer diepgang krijgen. Er zijn zestien levensstijlen die je voor je Sim kun kunt kiezen, wat invloed zal hebben op de acties en gewoontes van je Sim. Gevoelens heeft te maken met twee Sims die samen iets hebben meegemaakt, wat een blijvend effect kan hebben op de relatie tussen die Sims. Interesting!

Het De Sims 4 Sneeuwpret uitbreidingspakket is verkrijgbaar voor €39,99 en je kunt een pre-order plaatsen via TheSims.com. Vanaf 13 november is dit leuke uitbereidingspakket ready to use! 

Lees ook:

Beeld: EA Games / Bron: Electronic Arts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen