harry potter escaperoom

OMG: er bestaat een Harry Potter-escaperoom!

Alle Harry Potter-fans opgelet: in België bestaat er sinds kort een escaperoom waarin jij en je vrienden Voldemort moeten verslaan. Heb jij ook altijd een echte tovenaar willen zijn en was je superteleurgesteld toen de uitnodiging voor Zweinstein niet op de mat viel tijdens je elfde birthday? Dit is je kans!

Harry Potter-escaperoom

Het Escape House in Leuven in België heeft een echte Harry Potter-escaperoom. De eigenaar van het spel vertelt aan Het Laatste Nieuws dat de escaperoom een megasucces is. ‘Vraag jij je altijd al af hoe het zou zijn om aan Zweinstein te studeren? Om het gevecht aan te gaan met Voldemort en zijn Dooddoeners? Om Dementors te verjagen met je Patronusspreuk? Dan kan je de wereld der magie nu bij ons ervaren’, schrijft het bedrijf op sociaalmedia. De aankondiging ging direct viral!

Voldermort

Het verhaal blijft een geheim, maar het bedrijf geeft een korte beschrijving over de Harry Potter-escaperoom. Als bezoeker arriveer je in de escaperoom als tovenaarsleerling op de School of Magic. Al snel kom j erachter dat Voldemort terug is en dat hij al je leerkrachten en medeleerlingen betovert. OMG! Jij en je girls moeten opzoek gaan naar alle gruzielementen van Voldemort om hem te verslaan. Je kunt met twee tot zeven vriendinnen meedoen en je hebt in totaal 61 minuten de tijd om ‘Hij Die Niet Genoemd Mag Worden’ te verslaan. Challenge accepted girls?

Lees ook:

Bron: FunX Beeld: Instagram @harrypotterfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Onita
    Onita
    Reactie: Very Nice !!!!!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen