De OMG GIRLZ zijn drie getalenteerde meiden van 16, 16 en 17 jaar oud. Met hun muziek staan ze voor girlpower, ze willen meiden laten weten hoe belangrijk vriendschap is. Niks bitchy doen achter de rug om. Samen staan wij girls sterk. En dat showen de OMG GIRLZ met swag.

Wie zijn ze eigenlijk?
OMG GIRLZ bestaat uit Star, Baby Doll en Beauty. Ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten, vinden ze zelf. Star is de schattigste van de groep, Beauty weet wat ze wil en Baby Boll is de over de top rapper en danser. Zet deze drie meiden samen, dan krijg je… OMG GIRLZ: Officially Miss Guided Girlz.

Girlpower
De OMG GIRLZ zijn begonnen in 2009. In 2010 stopte één van de leden en kwam Baby Doll erbij. Ze hebben al een paar songs gemaakt, maar sinds begin 2012 is OMG GIRLZ heel hard bezig om wereldwijd een begrip te worden. Ze hebben net hun nieuwe single Where The Boys At uitgebracht.

Dat ze ook kunnen dansen en entertainen bewijzen ze met hun vorige clip Gucci This (Gucci That). Dit was niet de eerste keer dat ze hun zangtalent showden, maar wel de allereerste officiΓ«le OMG GIRLZ single.