justin Bieber nieuw album celeb verliefd De vloer is lava God Justin Bieber videoclip kaartverkoop justin bieber kijkt naar kookpprogramma van ex selena gomez- justin bieber muziekvideo justin bieber heeft nieuwe tattoo justin bieber nieuwe muziek jastin bieber crocs Justin Bieber grammy

OMG: Justin Bieber komt met nieuwe muziek

Oh my gosh, Justin Bieber komt met nieuwe muziek! Het zijn superspannende dagen voor alle Beliebers. De zanger heeft op een geheimzinnige manier aangekondigd dat hij met een nieuwe tune komt. Bieber heeft op Twitter een link gedeeld waar zijn volgers alvast de nieuwe track kunnen ‘pre-saven’. Heb jij je al aangemeld?

Justin Bieber nieuwe muziek

Justin Bieber maakt de aankondiging van zijn nieuwe muziek wel erg spannend. De afgelopen dagen is hij op zijn Twitteraccount aan het aftellen. ‘ONE WEEK’ tweette hij op 11 september. Sindsdien houdt hij iedereen elke dag in spanning. Zijn manager maakt het nog extra spannend. ‘Begin van een nieuw tijdperk’, schreef Scooter Brown als hashtag bij de retweet van de tweet van Justin. Oeh, wat betekent dit? 

https://twitter.com/scooterbraun/status/1304435209811554305

Lees ook:

Bron: AD Beeld: Instagram @justinbieber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen