Wat is er cooler dan een One Direction-cover? Vijf 1D-covers natuurlijk! De boys gingen elk op de foto voor het Britse tijdschrift Fabulous.

Louis, Zayn, Liam, Harry en Niall staan elk afzonderlijk op de cover van het blad Fabulous. Britse fans kunnen dus kiezen tussen vijf covers. Dat is een moeilijke keuze! Gelukkig kunnen ze ook nog kiezen voor een cover waar ze alle vijf op staan.

Niall
In een interview met het blad onthult Niall wat zijn ideale meisje is. Zo wil hij een girl die lekker spontaan is en waarmee hij kan lachen.

Harry
Ook Harry praat over meisjes en maakt duidelijk dat hij ook op meiden van zijn eigen leeftijd valt. De cutie heeft eerder relaties gehad met oudere vrouwen, maar dat is volgens hem puur toeval. Hij vindt karakter veel belangrijker dan leeftijd.

Louis
Louis houdt zich niet met andere meisjes bezig, want voor hem is er maar één belangrijk en dat is zijn vriendin Eleanor. Louis: ‘Volgend jaar zullen we veel op reis zijn en dat is misschien ook wel goed voor Eleanor. Ze moet zich concentreren op haar studie en als ik weg ben kan ik haar ten minste niet afleiden. Maar als ik terugkom, ga ik wel meteen op bezoek.’

Benieuwd hoe de shoot tot stand in gekomen? Check het onderstaande backstage-filmpje:

Via Fabulousmag.co.uk kun je alle covers in het groot downloaden of de edities bestellen.