Supersterren als Justin Bieber en Beyoncé pronken al een tijdje met hun eigen collectie parfums, dus kan One Direction natuurlijk niet achterblijven. Binnenkort ligt hun allereerste geur in de winkel en het heet… Our Moment!

Prinsessenluchtje
Louis, Harry, Niall, Zayn en Liam weten precies wat meiden willen en dat is roze, heel veel roze. En een beetje glitter en glamour kan nooit kwaad natuurlijk. De boys hebben bijna een jaar (!) aan het parfum gewerkt en het eindresultaat is prachtig. Het roze prinsessenflesje is elegant en heeft als finishing touch een glitterkroontje inclusief roze tule.

Favo geuren
Maar het gaat niet alleen om de looks, ook om de inhoud. De bandleden hebben ieder hun favoriete geuren uitgezocht, zoals jasmijn, grapefruit, muskus en rode bessen. Volgens Harry ruikt het fruitige luchtje naar een warme zomerse dag… Oe la la!

Waar te koop?
Our Moment is vanaf 25 augustus te koop bij het Britse warenhuis Harrods en kost £39,- voor 100 ml, £29,- voor 50 ml and £21,- voor 30 ml. Ook is er body lotion, shower gel en een mini-spray van Our Moment te koop. Of en wanneer het parfum naar Nederland komt, is helaas niet bekend. Dat wordt dus een tripje naar Londen!