Oreo koekjeskluis

Oreo bouwt een koekjeskluis ter bescherming

Vraag jij je ook wel eens af wat er met Oreo-koekjes gebeurt, als er ooit een asteroïde (een rotsachtig brokstuk dat in een baan rond de zon vliegt) inslaat op de aarde? Een aantal Twittergebruikers vroegen zich dit ook af en het koekjesbedrijf werd hierdoor geprikkeld. Het bedrijf bouwde een koekjeskluis in Noorwegen, om er zeker van te zijn dat alle liefhebbers, na een eventuele ramp, nog steeds kunnen genieten van de overheerlijke koekjes. Yummy!

Oreo koekjeskluis 

De koekjeskluis van Oreo staat in Noorwegen. Nadat het koekjesbedrijf verschillende berichten ontving over de inslag vanuit het heelal, besloten ze over te gaan tot actie. In het filmpje geven ze aan dat de aarde niet geraakt zal worden, maar toch hebben ze hun werkzaamheden doorgezet en de koekjeskluis is nu officieel geopend. Yay! Door de kluis kunnen Oreo’s op een hele lage temperatuur bewaard worden, waardoor ze jarenlang vers en knapperig kunnen blijven. 

Is this a joke? 

Het filmpje lijkt supergeloofwaardig, dus het lijkt erop dat de koekjeskluis de Oreo’s echt zal beschermen. Sadly is er al een bekende acteur in het filmpje gespot, waardoor we toch een beetje twijfelen aan de geloofwaardigheid. Kijk zelf maar… Wil je zelf checken of het écht waar is? Trek dan je allerwarmste en leukste skipak aan. De coördinaten zijn: 78°08’58.1″N, 16°01’59.7″E. Laat even weten als je de kluis hebt gevonden en neem een pak Oreo’s voor ons mee. Hihi.

Lees ook:

Bron: Freaquently Beeld: Oreo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen