Het succes van Nielson lijkt maar niet op te houden! Jullie kennen hem wel van zijn hit Beauty & De Brains. Goed nieuws voor de hunk uit het tv-programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland, want hij ontving een platina plaat voor zijn single.

Nieuwe single
Nielson schreef het liedje over zijn grote liefde Hanna. Ze zijn al vijfenhalf jaar samen en nog steeds totally in love. Nu hij een platina plaat in the pocket heeft, brengt hij binnenkort zijn tweede song Zo Kan Het Dus Ook uit. Wij zijn benieuwd! Ook treedt hij op tijdens de 538 Jingle Balls op 22 december.

Twitter
Nielson heeft het dus druk, druk, druk. Maar gelukkig maakt hij tijd vrij voor zijn fans. Elke dinsdag houdt de zanger een Twitter-kwartiertje. Je mag hem alles vragen wat je wilt! Check zijn twitter: @NielsonMusic.

Lees meer
Wil je meer weten over Nielson? Blader dan in de nieuwe Girlz! naar pagina 70, want daar vertelt hij over zijn succes, zijn fans, en natuurlijk zijn girl Hanna.
 

Nielson met zijn hit Beauty & De Brains. Een platina plaat ontvang je als er al meer dan 20.000 singles zijn verkocht! De plaat kreeg Nielson van Giel Beelen (foto). Hij is dj bij 3FM en heeft het programma De Beste Singer-Songwriter Van Nederland opgericht.