Naast een scary outfit en goede versiering, is je Halloween party natuurlijk pas compleet als je ook creepy snacks hebt. Dus, duik de keuken maar in om deze yummy halloweenrecepten te maken!

#1. Mummie knakworsten

Maak lange slierten van je bladerdeeg en wikkel deze om de knakworsten heen, net als een mummie! Zorg ervoor dat er nog genoeg knakworst zichtbaar is voor het gezichtje. Maak twee kleine bolletjes van bladerdeeg voor de oogjes. Nu ongeveer voor 10 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden) en je mummies zijn af! Nog leuker: je mummies met ‘bloed’ besmeren a.k.a. ketchup.

Looking for a spooktacular Halloween snack? Bake up some @pillsbury mummy dogs.

A post shared by AmazonFresh (@amazonfresh) on

#2. Spider donuts

Haal mini chocolade donuts in huis, want hier kan je enge spinnen van maken! Gebruik pretzels voor de pootjes en gekleurde M&M’s voor de ogen. Plak de ogen met glazuur op de donuts. Met eetbare stiften kan je op de M&M’s nog eventueel zwarte stipjes zetten. Tadaaa, je creepy donuts zijn af!

https://www.instagram.com/p/BaWqq2ulrI0/?taken-by=momlovesbaking

#3. Broodje vinger

Ook voor dit enge recept heb je knakworsten nodig, maar ook langwerpige zachte broodjes. Aan de bovenkant van de knakworst haal je een stukje weg, zodat het net een nagel lijkt. Het broodje in en nog wat ketchup erbij en je hebt een heerlijk broodje vinger.

https://www.instagram.com/p/9AHprmFuYH/?tagged=halloweenhotdogs

#4. Oreo spinnen

Spinnen zijn gewoon griezelig, dus vandaar nog een creepy spinnen recept. Maar, wel met yummy Oreo’s! Daarnaast heb je ook nog dropslierten nodig en M&M’s voor de ogen. Van de dropslierten maak je pootjes en die maak je vast aan de binnenkant van de Oreo. Met glazuur maak je de M&M’s vast, zodat ze weer enge oogjes hebben. Tip: maak een spinnenweb waar je de koekjes in kan zetten!

https://www.instagram.com/p/BMPoI-jlafJ/?tagged=oreospiders

Lees ook:

Beeld: 123RF/Instagram