Sims 4 Uitgebreid Breien Accessoirespakket 3 1024x576

Review: De Sims 4 Uitgebreid Breien

Whoop whoop! Sims 4 heeft weer een nieuw accessoirespakket uitgebracht: Uitgebreid Breien. Onze redacteur Karlijn loves de game en is af en toe een echt omaatje. Dit accessoirespakket past dan ook perfect bij haar en ze legt jou in deze review uit wat ze van de game vindt.

Wedstrijd

Voor dit accessoirespakket mochten de fans van Sims kiezen welk onderwerp het pakket zou krijgen. De ‘wedstrijd’ begon met vijf verschillende thema’s: Arts & Crafts, Happy Haunts, Self-Care, Science & Technology en Fun-Tech. Toen Arts & Crafts als winnaar gekozen werd, konden we weer verder kiezen: breien, beeldhouwen, glasblazen, eetbare kunst of borduren. De meeste fans kozen voor breien en zo is Uitgebreid Breien geboren. Okay, enough with the small talk: tijd voor de review.

Uitgebreid Breien

Je begint door een breimandje te kopen en deze in je inventaris te stoppen. Je kunt nu aan de slag met breien: een paar sokken, een trui of misschien wel een muts. Je ontwikkelt een vaardigheid hiermee en bij ieder punt krijg je nieuwe opties. Neem plaats in de schommelstoel om aan je werkje te beginnen of leer je kind breien. Naast kleding kun je ook vloerkleden, poefjes en zelfs brievenbussen (?) breien. Of wat dacht je van leuke plantenbakken en kinderspeelgoed?

Je kunt ervoor kiezen om alle breiwerkjes zelf te houden, maar net als je schilderijen, kun je ook je breiwerkjes verkopen. Dit doe je via Fopsy, een online marktplaats voor je homemade items. Naast deze opties is er ook een nieuw doel toegevoegd: Breikoning en er zijn een hoop wollige kledingitems toegevoegd zoals truien, mutsjes en dikke vesten.

Prijs

Het accessoirespakket kost €10,- en hoewel we dat normaal redelijk wat geld vinden voor een accessoirespakket, vinden we het voor deze helemaal de moeite waard. Je krijgt namelijk echt veel voor een accessoirespakket: een nieuwe vaardigheid, een nieuwe doel en redelijk wat nieuwe spullen.

Lees ook onze andere artikelen over De Sims 4:

Beeld: The Sims 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen