Sims 4 Klein wonen

Review: Sims 4 Klein Wonen

Yes! Onze favo game heeft weer een nieuw accessoirespakket uitgebracht. Vanaf nu kun je tiny houses maken met Sims 4: Klein Wonen. Redacteur en Sims-lover Karlijn heeft de game natuurlijk uitgebreid getest.

Tiny houses

Het nieuwe accessoirespakket richt zich op een trend van de laatste jaren: tiny living. Het draait dus volledig om het bouwen van en het leven in kleine huizen. Er is een nieuw soort kavel waarop je een tiny house kunt bouwen, deze bestaan maximaal uit 100 hokjes. Je kunt er ook voor kiezen om een microhuisje te bouwen (32 hokjes) of een piepklein huis (64 hokjes).

Voordelen van Sims 4: Klein Wonen

Wanneer je een klein huisje bouwt, scheelt dat in de rekening. Je betaalt dus minder geld, maar dat is niet het enige voordeel. De duur van blije, geïnspireerde of geconcentreerde gemoedstoestanden is verdubbeld, in microhuisjes worden relaties tweemaal zo snel verbeterd én groeien planten sneller. Bij een piepklein huis leer je twee keer zo snel vaardigheden én krijgen alle voorwerpen een comfortbonus.

Meubels

Als je een Simmer bent, dan weet je wel dat 32 tegels echt heel weinig is. Gelukkig zijn er een aantal toevoegingen in Sims 4: Klein Wonen waardoor je huis inrichten net iets makkelijker gaat. Zo is er een opklapbed! Het bed is overdag een bank en wanneer je het uitklapt, kun je erop slapen. Pas wel op, want je kunt doodgaan door het opklapbed, haha! Verder zijn er tv’s die ook boekenkasten én radio’s zijn en zijn er een aantal leuke stoeltjes toegevoegd.

Creëer-een-Sim

Bij een accessoirespakket kunnen nieuwe kledingstukken natuurlijk niet ontbreken. Ook al draait het bij Sims 4: Klein Wonen vooral om het bouwen, toch hebben ze een aantal leuke kleding items toegevoegd. Zo zijn er een aantal simpele vesten, sweaters en coltruien toegevoegd. Ook vind je een nieuwe lange jurk, naveltruitje en een aantal leuke kapsels.

Conclusie

Ben jij een echte bouwfan in De Sims 4? Dan is dit pakket een echte must have! Het is een leuke uitdaging om kleine huisjes te bouwen en over het algemeen zijn er best wel wat leuke items toegevoegd aan het spel.

Je koopt dit accessoirespakket voor €9,99 via Origin.

Beeld: Sims 4 / Origin

Lees ook onze andere reviews van  Sims 4:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Speel jij wel eens de Sims?

Gerelateerde artikelen