Sims 4 Magisch Rijk Moschino

Review: Sims 4 Magisch Rijk + Moschino

Yas! Wij mochten de nieuwste game pack van de Sims 4 testen: Magisch Rijk. Als extraatje kregen we ook het accessoires pakket van Moschino er bij. Redacteur en Sims-lover Karlijn heeft de game pack en accessoires pakket uitgebreid getest en vertelt hoe het haar bevalt.

Glimmerbrook

Hou jij van Harry Potter en andere magische movies? Dan is dit game pakket perfect voor jou! In De Sims 4: Magisch Rijk draait het om magie en bovennatuurlijke zaken. Het leuke aan de nieuwe pack is dat er twee werelden zijn. Allereerst Glimmerbrook. Dit is een normale buurt. De buurt is een beetje duister en er is plek voor vijf huizen. In deze wereld staat een portaal naar Het Magisch Rijk.

Het Magisch Rijk

Het Magisch Rijk is een wereld waarin de magie centraal staat, hier komen alle toverSims samen. Het Magische Rijk is een losstaande wereld waar je niet zomaar naar toe kunt reizen. Je komt er alleen via de portaal in Glimmerbrook. De wereld is prachtig om te zien, want hij bestaat uit vier losse, vliegende eilanden. De vier losse eilanden hebben allemaal een eigen doel. Zo heb je een plek om ingrediënten zoals planten te verzamelen voor je drankjes, een plek waar je allerlei magische spullen kunt kopen, een strijdveld voor toverduels en op het middelste eiland staat het huis der wijzen, hier kun je je verdiepen in de magie. Er is een spreukenboek waarin alle spreuken staan die je al kunt en je kunt ook zien welke spreuken je nog gaat ontgrendelen. Spannend!

ToverSims

Whoop whoop! Net als vampieren en zeemeerSims, zijn toverSims een aparte levensstaat. Je kunt in Creëer-een-Sim dan ook meteen een toverSims maken. Én je kunt een totemdier kiezen, oh my gosh! Een toverSim heeft één extra behoefte: een graad voor hoe magisch beladen je bent. Pas wel op, want je kunt ook overbeladen worden en dan kun je een vloek oplopen…

Outfits & Bouwen

Bouw jij altijd zelf je huizen? Dan ben je vast blij met de nieuwe meubels. Er zijn een hoop magische invloeden en dat zie je in de voorwerpen goed terug. Maantjes, sterretjes, duistere gordijnen: we love it! Er zijn zelfs ramen en deuren met glas-in-lood. Qua outfits is het allemaal een beetje soberder, maar dat hoort tenslotte bij het thema. Denk aan lange jurken in sombere kleuren en stoere, lange laarzen.

Moschino

Het duurde even, maar er is ook eindelijk een nieuw accessoirepakket! Het pakket staat volledig in het teken van het modemerk Moschino. Bij de vrouwen zijn er drie nieuwe kapsels, vier nieuwe tops, twee rokken, één korte broek, drie volledige outfits, een accessoire en een paar schoenen toegevoegd. De mannen moeten het doen met twee kapsels, vier tops, twee broeken, een outfit en een paar schoenen. Je moet van de stijl houden: veel glitter en leren looks. Ik vind het wel tof!

Nog een leuke toevoeging van het Moschino pakket is dat je een carrière als freelance modefotograaf kunt nastreven. Leuk! Je kunt zelfs je eigen fotostudio bouwen en een studiosessie organiseren #model. De voorwerpen in de koop/bouwmodus hebben vooral te maken met fotografie: fotoschermen, kledingrekken en lampen.

Conclusie: Wij zijn wel fan! Mocht je nou niet zo van magie houden, dan is dit pakket misschien niet geschikt voor jou. Nou wij gaan nog even een paar uurtjes spelen en hopelijk een supergoede toverSim worden, yay!

Beeld: Sims 4

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Speel jij wel eens de Sims?

Gerelateerde artikelen