Rihanna- rihanna huidsverzorgingslijn- rihanna skincare routine Rihanna heeft een dubbelganger rihanna documentaire

Rihanna krijgt eigen documentaire

Yes, zangeres Rihanna krijgt een eigen documentaire en de releasedatum is in zicht. Wij kunnen niet wachten om Riri te zien shinen op het witte doek! You go, girl.

Rihanna documentaire

De documentaire van Rihanna gaat volgend jaar zomer in première. In een interview met Collider vertelt regisseur Peter Berg dat hij al vier jaar samenwerkt met de zangeres. ‘Amazon gaat de documentaire volgend jaar zomer releasen, hopelijk rond 4 juli. De afgelopen jaren met haar waren echt een epic reis’, zegt hij.

Het opnemen van de documentaire duurt erg lang en dit komt volgens Peter door één simpele reden: ‘Rihanna is een hele speciale vrouw, die elke dag lijkt te groeien en weer nieuwe dingen bedenkt in een tempo dat je bijna niet bij kunt houden. Elke keer als we denken dat we aan het einde van de film werken en hem af kunnen maken, dan start ze weer een modelijn zoals Fenty, een eigen lingerielijn of een skincare lijn. Ze blijft maar vuren!’

Nieuwe songs

In het interview vertelt Peter ook dat Rihanna het druk heeft met muziek maken. Betekent dit dat Riri eindelijk een nieuwe plaat uit gaat brengen? Wij hopen van wel, want haar laatste plaat Anti, met onze favoriete song Work, komt alweer uit 2016! Wij zijn superbenieuwd naar de documentaire over Rihanna en kunnen niet wachten op haar nieuwe songs!

Lees ook:

Beeld: Instagram @badgalriri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen