Van de badkamerselfies van vroeger naar de grootste fleekfoto’s van nu. Selfies zijn hot, maarre… hoe maak je eigenlijk een goede selfie pic? Lees hier onze tips en maak kans op de selfiehoesjes van Flavr.

Gebruik geen flits

Voor de allerbeste selfies moet je naar buiten (of naar een raam met goed licht), want daglicht is echt het mooist. Ben je op een feestje waar alles donker is? Gebruik dan alsnog geen flits. Je wilt er toch niet uitzien als een hertje dat in de koplampen kijkt? Dat dus…

Zeg ja tegen filters

Je moet niet je hele foto Photoshoppen natuurlijk, maar een filter is echt een must. Het geeft net dat beetje extra aan je foto. De Insta-filters Valencia, Rise en Sierra zijn aanraders.

No duckface please!

Je zult je er zelf ook wel eens schuldig aan hebben gemaakt, maar een duckface is echt een no-go. Dat kan geen filter rechttrekken, hihi. Lach in plaats daarvan op je allermooist. Zo zit je altijd goed!

Gebruik een selfiestick/ hoesje met ring

Een selfie met een arm in beeld is not pretty. Gebruik daarom een selfiestick of nog beter… een hoesje met een uitklapbare ring aan de achterkant. Zo kan je je hand ontspannen en hoef je niet bang te zijn dat je phone op de grond klettert.

Heb jij nog geen hoesje met een uitklapbare ring? Dan hebben wij goed nieuws! Girlz geeft maar liefst vijf van deze hoesjes weg van het merk Flavr. De hoesjes zijn voor de Iphone 7/8. Vul het win-formulier in en vertel waarom jij wilt winnen. Good luck!

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

[shoppable_snippet id=1e77]

Lees ook:

Beeld: 123RF