Wat is het toch heerlijk om in bed te kruipen en te genieten van je favo serie. Ook in 2014 zijn er genoeg nieuwe series die je kunt volgen! Wij hebben de leukste voor jou op een rijtje gezet!

 

 

 

 

Games of Thrones
Het eerste seizoen van Games of Thrones was al helemaal geweldig maar we willen wel heel graag weten hoe het nou verder gaat. In het tweede seizoen zit Joffrey op de troon, maar de strijd om de macht is nog steeds niet over. Ook in het nieuwe seizoen gaat het er hard aan toe om de troon te veroveren.
Games of Thrones is vanaf 5 januari om 22:00 uur te zien bij RTL5

Dr. Hart
Deze serie draait om de net afgestudeerde dokter Zoe Hart. Nu ze haar diploma in the pocket heeft gaat ze 100% voor haar droom job in haar stad New York. Jammer genoeg gaat deze aan haar neus voorbij. Met veel tegenzin gaat ze aan het werk in een huisartsenpraktijk in Alabama. Maar het valt de stadse Zoe niet mee om te wennen aan het leven in een dorp. Als ze op het punt staat om terug te gaan naar New York, komt ze erachter dat ze toch wel heel veel van het dorpje houdt…
Dr. Hart is vanaf 8 januari om 20:30 uur te zien bij NET 5

Fashion Planet
Deze nieuwe komische dramaserie gaat over het slechtlopende modetijdschrift Fashion World. Al snel komt er een nieuwe hoofdredactrice om het blad weer op de rails te krijgen. Alleen is niet iedereen blij met deze grote verandering. Toch wil boerendochter Ellis heel graag stage lopen bij dit beroemde modeblad. Door veel mazzel wordt ze geen stagiaire maar wordt ze de directe assistente van de hoofdredactrice. Maar of ze dat leuk vindt?
Fashion Planet is vanaf het voorjaar te zien bij NET 5

The Drama Queen
Marki Costello heeft een eigen bedrijfje in Los Angeles: Creative Management Entertainment Group, één van de drukste en meest succesvolle managementbureaus uit de omgeving. Deze superwoman weet precies hoe je van ‘niemand’, ‘iemand’maakt’. Deze serie neemt je mee in de wereld van Costello, waarin ze hard werkt en iedereen om haar aandacht vecht.
The Drama Queen is vanaf 5 januari te zien bij E!

Girls
Deze serie is heel erg leuk om te kijken. Vooral omdat veel heel erg herkenbaar is voor jonge meiden. In seizoen drie proberen Hannah, Marnie, Jessa en Shoshanna nog steeds hun draai te vinden in New York City, maar dat wil nog niet helemaal lukken. Want wat verwachten ze nou eigenlijk van zichzelf, elkaar en de jongens?
Girls is vanaf 10 februari om 20:30 uur te zien bij HBO

Glee
Na de dood van Cory Monteith hebben de makers van Glee besloten om te stoppen na het zesde seizoen. Hoe de serie precies zal eindigen weten we niet. Op dit moment is seizoen 5 in Amerika te zien, dus we kunnen nog genieten van genoeg afleveringen vol met muziek en dans!

Friends with Better Lives
In deze serie draait het om zes vrienden die allemaal in een ander stadium van hun leven zitten. De één is getrouwd, de ander gescheiden, net verloofd of nog lekker single. Ze laten iedereen merken dat ze gelukkig zijn maar stiekem vragen zij zich af of dat wel echt zo is. Hebben de anderen het soms beter?