Ze zijn wereldberoemd, scoren megahits en hebben miljoenen fans. De wereld ligt aan hun voeten, terwijl ze niet eens legaal hun succes mogen vieren met een fles champagne… Deze sterren zijn namelijk allemaal onder de 21 jaar! En dan al zoveel succes, wij zijn wel een klein beetje jaloers… Wij hebben een lijstje gemaakt van bekende boys en girls onder de 21.

1. Miley Cyrus
Miley Cyrus (20) werd bekend door de serie Hannah Montana en heeft daarna in een aantal films gespeeld. Sinds dit jaar is ze helemaal veranderd. We zien haar nu met kort haar en sexy kleding. Naast acteren richt ze zich nu meer op haar zangtalent. Van haar schattige Disney-imago is in ieder geval helemaal niets meer over.

2. Justin Bieber
Om deze hunk kunnen we niet heen. Justin Bieber (19) is in korte tijd wereldberoemd geworden met zijn singles. Op zijn 14e merkte het platenlabel van Usher hem op en liet hem overvliegen naar Atlanta. Kort daarna tekende hij zijn contract en the rest is history! Inmiddels is hij al 5 cd’s verder en komt een tweede film eraan.

3. One Direction
De boys van 1D meldde zich in 2010 allemaal apart aan bij X-Factor in Groot-Brittannië. Zayn Malik (20), Harry Styles (19), Louis Tomlinson (21), Niall Horan (20) en Liam Payne (20) mochten alleen door naar de volgende ronde als ze verder zouden gaan als boyband. Wat zijn wij blij dat ze dat gedaan hebben! Nu kunnen we fijn genieten van hun te gekke muziek en natuurlijk van deze hunks zelf.

4. Ariana Grande
Ariana Grande (20) werd bekend door de Nickelodeon-serie Victorious. Hierin speelt ze het onschuldige meisje Catherina. Ze is zelfs zo populair dat ze nu een eigen serie heeft: Sam & Cat. Naast acteren is ze druk bezig met haar muziekcarrière. Ze staat alweer in de studio voor haar tweede album!

5. Lorde
Als je haar hoort zingen, zou je niet zeggen dat Lorde pas 16 jaar oud is. Wat een stem heeft ze zeg! Een paar maanden geleden was deze Nieuw-Zeelandse zangeres nog onbekend, maar door haar single Royals is ze wereldberoemd geworden.

6. Austin Mahone
Austin Mahone (17) is bekend geworden via YouTube en werd opgemerkt door een platenlabel. In 2012 kwam zijn eerste single uit maar hij werd pas echt beroemd door zijn tweede single Say Somethin'. Dit talentje mocht al in het voorprogramma van Taylor Swift en Bridgit Mendler staan.

7. Cody Simpson
De 16-jarige Cody Simpson is begonnen met zingen en gitaar spelen in zijn slaapkamer. Daarna zette hij zijn eigen YouTube-kanaal op. Hier merkte het platenlabel van Jay-Z hem op. Met zijn single On My Mind brak hij wereldwijd door. Wij hopen nog veel van deze knappe boy te horen!

8. Bridgit Mendler
Deze knappe dame ken je vast en zeker uit de serie Good Luck Charlie. Maar veel bekender is Bridgit Mendler (20) van haar single Ready Or Not. Dit nummer komt van haar eerste album Hello My Name Is… dat afgelopen jaar uitkwam. Wij zijn benieuwd wat we nog meer van haar kunnen verwachten!

9. Martin Garrix
Animals was hét nummer van deze zomer. Hoe cool is het dan dat de 17-jarige Martijn Garritsen uit Nederland (!) dit nummer gemaakt heeft?! Ze zeggen altijd dat Nederland het goed doet in de dj-scene, en Martijn bewijst dat maar weer eens. Deze jonge dj is een groot talent en ziet er ook nog eens superhot uit. Wij hopen dan ook dat we nog veel van Martin Garrix zullen horen!

10. MattyB
Deze jongen is misschien wel de jongste zanger die we kennen… Matthew Morris is pas 10 jaar oud! Onder zijn artiestennaam MattyB plaatst hij veel songs op YouTube, die al miljoenen keren bekeken zijn… Met zijn raps wil hij aan andere kinderen laten weten dat je moet blijven dromen en dat alles mogelijk is zolang je er in gelooft. Hij is nog jong dus wij zijn benieuwd wat voor inspirerende teksten hij nog meer allemaal gaat schrijven!

11. Birdy
Birdy (17) won in 2008 op 12-jarige leeftijd de Britse talentenjacht Open Mic UK. Pas in 2011 brak ze wereldwijd door met haar cover Skinny Love van Bon Iver. Haar nieuwste album Free Within is pas een paar dagen uit. Wij zijn benieuwd naar haar nieuwe songs!

12. MainStreet
De boys van MainStreet hebben ook nog een hele toekomst voor zich. Nils Käller (15), Owen Playfair (15), Daan Zwierink (15) en Rein van Duivenboden (14) zitten dan ook nog lang niet stil. Hun nieuwe single The World Is Mine is net uit dus deze hunks hebben nu weer genoeg tijd om nieuwe nummers te schrijven.