nieuw boek Monica Geuze zwanger slaapprobleem krijgt kritiek na deelname De Slimste Mens foto's dochtertje Monica geuze Monica Geuze weddenschap monica geuze realityshow

Stopt Monica Geuze met vloggen?!

Oh no! Monica Geuze geeft in haar nieuwste video aan dat ze een break neemt van het vloggen. Lees hieronder waarom ze dit besluit heeft genomen.

Monica Geuze neemt break van vloggen

De girl is inmiddels wel gewend geraakt aan alle haatreacties, maar de laatste tijd wordt het haar echt te veel. Vooral de volgers die kritiek hebben op haar als persoon, raken Monica Geuze enorm: ‘Ik heb geen zin in commentaar over mij persoonlijk: ik bén zo.’ Ze wordt er vaak van beschuldigd anders te zijn dan toen ze begon met vloggen. ‘Natuurlijk ben ik heel erg veranderd. Als jij vier jaar geleden je leven had vastgelegd en je kijkt nu weer, dan ben je ook hartstikke veranderd’, legt Monica uit.

Ahw, we hebben het met haar te doen! Monica heeft besloten een week niet te vloggen en misschien zelfs langer: ‘Ik heb nu het idee dat ik upload, omdat het móét, maar niet vanuit mijn plezier.’ Hopelijk is de girl gauw weer back met haar superleuke video’s! We love you, Momo.

Lees ook:

Beeld: Instagram @monicageuze / Bron: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen