OMG! Hoe awesome is dit? Je Sweet Sixteen vieren bij een mini McDonald’s! Luka uit Alblasserdam was de gelukkige en mocht samen met een aantal van haar beste vriend(inn)en haar verjaardag vieren in zo’n mini versie van de Mac. Wij zijn stiekem best wel een beetje jaloers! 

Je hebt vast wel die reclame voorbij zien komen van de een mini McDonald’s op Terschelling toch? McDonald’s reisde afgelopen maand met een minirestaurant van 12 m² door Nederland en jij kon je opgeven voor zo’n mini Mac! Op de laatste dag van deze tour stopte hij in Alblasserdam om Luka een enorme surprise te geven. Luka werd opgegeven door haar vader Hans en twee dagen voor haar zestiende verjaardag verrast met deze superleuke party. Ze werd opgehaald door een roze limo die voor de roze ingepakte McDonald’s stopte. Uiteraard moest ze een blinddoek om en zag ze pas na het uitstappen én aftellen dat er een mini McDonald’s voor haar neus stond. Surprise!!

sweet sixteen

Naast een lekkere McDonald’s maaltijd waren er ook cocktails en een dj voor de echte feeststemming. Hoe awesome is dat? Wij willen ook wel zo’n Sweet Sixteen Summerparty hoor!

Beeld: McDonald’s

Lees ook: