Taylor Swift Justin Bieber

Taylor Swift boos op manager Justin Bieber

Oh no, Taylor Swift is boos op  Scooter Braun, de manager van Justin Bieber. Hij heeft het voormalige platenlabel van Taylor Swift gekocht, wat betekent dat hij nu de eigenaar is van alle muziek van Taylor. Daar is de girl niet happy mee, want Braun is alles behalve haar beste vriend…

Pesterijen  

Volgens Taylor is Braun manipulatief en een pestkop. Taylor: ‘Het komt erop neer dat mijn muzikale nalatenschap nu in handen ligt van een man die al eerder heeft geprobeerd mij naar beneden te halen. Dit is het ergste wat had kunnen gebeuren. Dit gebeurt er als je op je vijftiende een contract tekent bij iemand voor wie ‘loyaliteit’ slechts een contractueel concept is’, schrijft de girl.

Justin Bieber verdedigt Braun  

Justin Bieber, vindt dat Taylor te ver is gegaan en neem het op voor zijn manager. Zo plaatst Bieber plaatste een foto van hem en Taylor op Instagram waarbij hij schrijft dat de girl zijn manager niet op deze manier mag aanvallen. Ook zegt hij sorry voor een grap die hij ooit over Taylor Swift maakte, waar Braun niks mee te maken had. ‘Scooter Braun, noch ik, heeft niets negatiefs over jou te zeggen en we willen oprecht het beste voor je,’ aldus Justin.

Wij zijn heel benieuwd hoe deze ruzie gaat eindigen…

Beeld: Instagram @taylorswift 

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe denk jij dat deze ruzie zal aflopen?

Gerelateerde artikelen