Afgelopen zondag zijn de Teen Choice Awards uitgereikt. De boys van One Direction mochten niet alleen optreden op de awardshow, maar gingen er ook nog eens met 4 prijzen vandoor!

Hottie Harry
1D kreeg awards voor het beste tournee, de beste groep, de beste single (Live While We're Young) en de beste lovesong (Little Things)! Harry Styles won de award voor de beste glimlach en versloeg daarmee zijn ex, Taylor Swift. Ook mag Harry zich Male Hottie van het jaar noemen!

Still in love?
De laatste film in de Twilight serie kreeg maar liefst 7 awards! Of Robert Pattinson en Kristen Stewart nou bij elkaar zijn of niet, in de bios zijn ze in ieder geval de perfecte match. The Vampire Diaries wonnen ook 3 awards.

Tranen voor Cory
Lea Michelle won de award voor beste actrice in een comedy serie, die ze heeft opgedragen aan haar Cory. Glee kreeg de award voor beste comedy. De acteurs droegen die award op aan hun fans, omdat Cory dat zo zou willen en de fans heel veel voor ze hebben betekend. β€˜Samen komen we er wel doorheen!’, zei Lea Michelle…