Gisterenavond was het alweer tijd voor aflevering 10 van Temptation Island! Heb jij gekeken naar deze aflevering? Of loop jij stiekem al voor? Check hieronder de highlights van aflevering 10.

Het is kampvuur time!

#1. Deborah krijgt de beelden te zien van Tim die vreemdgaat

De nietsvermoedende Deborah ziet dat haar Tim openhartig vreemdgaat met Cherish. Je raadt het natuurlijk al, Deborah is er kapot van en is ontroostbaar. Behalve door Gino dan.Β  πŸ˜‰

#2. Maxime en Inge worden gek van Jeremy

Jeremy blijft sneaky gedrag vertonen. Dit is niet alleen irritant voor Vanessa, maar het wordt de verleidsters Maxime en Inge ook too much. Niet dat dat Jeremy iets uitmaakt.

#3. Tim en Cherish gaan samenwonen

Tim was welgeteld twee minuten verdrietig omdat Deborah in tranen zat. Daarna was het weer tijd voor Cherish. Ze trekt zelfs bij hem in. Hij haalt ook de β€˜No girls allowed unless Deborah Leemans’-kaartjes van zijn raam. Tim tegen Zwanetta: β€˜Volgend jaar sta jij op mijn trouwfeest’. Tim doe normaal! Maarre… hij wil Deborah geen pijn doen natuurlijk.

 

#4. Kevin geniet van Megan’s beelden

Kevin ziet dat Megan wordt afgewezen door verleider Joshua. Kevin vindt het echt geweldig en geniet er vol van. We wisten natuurlijk al dat het einde verhaal was voor hun relatie, dus dit was niet echt een verrassing.

#5. Mezdi ziet dat Danielle een tattoo krijgt van Fabrizio

Mezdi blijft rustig. Hij denktΒ  dat die tatoeage niet echt is en wil eerst afwachten of het permanente inkt is. Zo ja? Dan tatoeΓ«ert hij zijn naam op Fabrizio’s voorhoofd. Guess what Mezdi: it’s real, dus begin maar vast met oefenen.

#6. Fabrizio is jaloers

Verleider Fabrizio is boos op Danielle omdat ze β€˜te intiem’ danst met Joshua. Hij had meer van haar verwacht en had gehoopt dat zij iets meer respect voor hem zou hebben. Uhm Fabrizio? Volgens mij snap je het niet helemaal. Jij bent niet haar vriendje. Je moet haar verleiden, niet het hof maken.

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl