Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering 11 van Temptation Island en er is weer genoeg juicy stuff om over te schrijven. Heb jij al gekeken of loop je al een aflevering voor. Check snel wat er allemaal is gebeurd in aflevering 11. 

Temptation Island highlights

#1. Aan de leugendetector

Aan Mezdi, Jeremy, Daniëlle en Vanessa werden allemaal vragen gesteld terwijl ze aan een leugendetector zaten. Zo werd Mezdi gevraagd of hij gezoend had met één van de verleiders en kreeg Danielle de vraag of ze nog verliefd was op Mezdi. Hun antwoord was niet helemaal eerlijk volgens de leugendetector. Oh boy…

#2. De dance moves van Deborah

Deborah heeft even flink lopen huilen na de verschrikkelijke beelden die ze van Tim zag, maar tijdens de beachparty ging ze helemaal los en ze heeft echt skills op de dansvloer. You go girl!

#3. Jeremy’s typetjes

Jeremy had aardig wat gedronken en ging even snel het hokje in waar een camera hangt en toen nam hij even de tijd om allemaal grappige typetjes na te doen. Funny Jeremy is in the house!

#4. Begint Cherish te twijfelen..?

Oh no Tim, Cherish begint nu al twijfels te krijgen… Je gaat toch echt te snel boy en jaagt Cherish nu misschien al weg. Zouden ze bij elkaar blijven na Temptation?

#5. Deborah wordt eindelijk losser

Deborah en Tim hadden afgesproken dat niemand op de kamer mocht, maar nu Tim die belofte niet heeft nagekomen boeit het Deborah ook niet meer, want Gino mag nu ook op haar kamer komen en mag zelfs in haar dagboekje lezen.

#6. Kevin houdt zich niet aan de regels

Ook al had Kevin gezegd dat hij op de televisie geen seks zou hebben, hij kon het toch niet laten om met zijn nieuwe lover Chloe het bed in te duiken. Oeps!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl