Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering 12 van Temptation Island en er is weer genoeg juicy stuff om over te schrijven. Heb jij al gekeken of loop je al een aflevering voor. Check snel wat er allemaal is gebeurd in aflevering 12.

Temptation Island highlights

#1. Kevin houdt zich weer niet aan de regels

Het bleef niet bij een one night stand. Verleidster Chloe slaapt elke avond bij Kevin en er wordt niet stilgezeten. Niet dat het Megan iets uitmaakt, want zij zijn allang uit elkaar.

#2. Tim doet er nog een schepje bovenop

Of zoals Mezdi het zegt: ‘Een hele emmer’. Hij hoopt dat Deborah snapt waarom het gebeurd is en niet boos op hem wordt . Yeah right Tim. Dream on!

#3. Jeremy is not happy

Oef! Tijdens het kampvuur krijgt Vanessa Jeremy te zien aan de leugendetector. Op de vraag ben je nog gelukkig met Vanessa antwoord hij ja, maar de leugendetector geeft aan van niet. Oei! Zij hebben nog wat te bespreken als ze thuis zijn.

#4. Danielle geeft eindelijk toe

Na veel huilen om Mezdi, Ruzie’s met verleidster Fabrizio en vriendschappelijk dansen met Joshua geeft Danielle alsnog toe aan de charmes van Fabrizio. Ze gaan samen haar badkamer in en de geluiden die we horen liegen er in ieder geval niet om.

#5. Zelfs Deborah hapt toe

Waar er eerst geen enkele jongen in haar kamer mocht komen laat ze verleider Gino nu met gemak binnen. Het lijkt alsof er wel meer gaat gebeuren. Honestly? Dat hopen wij stiekem ook  wel.

#6. lights out and spot on

Oehh! Door een huge storing vallen alle lichten uit op allebei de resorts. Hierdoor denken ze dat de camera’s ook zijn uitgevallen, but no! We zijn benieuwd wat er gaat gebeuren ‘zonder camera’s’.

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl