Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering 13 van Temptation Island en er is weer genoeg juicy stuff om over te schrijven. Heb jij al gekeken of loop je al een aflevering voor? Check snel wat er allemaal is gebeurd in aflevering 13.

Temptation Island highlights

#1. Deborah is eindelijk gevallen voor de charmes van Gino

Door de grote stroomstoring denken de kandidaten dat de camera’s niet werken. Yeah for us! Ze doen het wel degelijk. Deborah denkt dat ook. Ze belandt al zoenend in bed met Gino.

#2. Guess what! Mezdi doet weer sneaky

Ook Mezdi en Denise denken dat de camera’s niet meer werken. Ze lopen toevallig allebei tegelijk de badkamer van Mezdi in. Je raadt het al…zoengeluiden!

#3. Tim slaapt met het slaapkleedje van CherishΒ 

Cherish heeft toch last van cold feet. Ze slaapt niet meer met Tim op een kamer omdat ze graagΒ  ‘bij haar vriendinnen wil slapen’. Yeah right…Wij zagen dit al allang aankomen. Gelukkig kan Tim nog gezellig met het ‘slaapkleedje’ van Cherish slapen. Totaal niet creepy!

#4. Mezdi geeft Denise ervan langs

Mezdi speelt weer voor good guy en ontkent alles want er gebeurd is met Denise. Hij is zo gemeen tegen Denise dat ze er zelfs van moet huilen. Daarna probeert hij haar wel te troosten. Uit schuldgevoel natuurlijk. Like…whut?! Hij weet ook heel goed dat Denise de waarheid spreekt.

#5. Jeremy gaat het spelletje anders spelen

Door de beelden van Vanessa is hij gaan inzien dat hij het anders moet aanpakken. Jeremy heeft besloten om zijn strategie compleet om te gooien. Hij gaat op date met Maxime en durft het zelfs aan om haar te masseren.

#6. Alle remmen los op het eindfeest

Het avontuur wordt goed afgesloten op beide resorts. Ze organiseren nog een laatste party! Iedereen gaat los. Op hetΒ  vrouwenresort belandt iedereen in het zwembad. Op het mannenresort twijfelt Kevin nog om volgend jaar terug te komen. Lol!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl