Gisteravond was alweer aflevering 3 van Temptation Island te zien! Heb jij ook gekeken naar de nieuwe aflevering? Dit waren de highlights!

6 highlights uit Temptation Island aflevering 3

Check hieronder alle highlights van aflevering 3 van Temptation Island. Een aflevering met heel veel emotionele momenten!

#1. First date

De meiden gingen voor het eerst op date met een jongen die ze zelf mochten uitkiezen. Alle girls kozen voor een verleider met wie ze goed konden praten…

#2. Diep in de zee

Laetitia krijgt het nog niet helemaal voor elkaar om verder te gaan bij Medzi, dus heeft ze de hulp van verleidster Zwanetta ingeschakeld. Medzi was al een keer de zee in gegaan met twee verleidsters, maar Zwanetta krijgt het voor elkaar om alleen met hem de zee in te gaan. Topless.

#3. De rollen omgedraaid

‘Kleurplaat’ Fabrizio is de verleider, maar het begint erop te lijken dat de rollen worden omgedraaid. OMG! Hij begint echt gevoelens te krijgen voor DaniΓ«lle, maar zij houdt hem wel een beetje aan het lijntje. Of speelt Fabrizio dit allemaal en verdient hij een Oscar na dit seizoen?

#4. Besef

Kevin gedraagt zich in deze aflevering, maar nu gaat zijn vriendin Megan even helemaal los ‘s avonds, want ze beseft nu pas hoeveel pijn Kevin haar heeft gedaan toen hij maar liefst 5x vreemd is gegaan. No worries, want ze heeft de knappe Joshua die haar troost <3

#5. Emo night

Het is voor de girls een hele emotionele dag geweest. Na de date beseften ze toch wel dat ze hun boyfriend heel erg misten. Megan begon met huilen en vervolgens deden de andere meiden mee. Maar, uiteindelijk gingen de girls lekker partyen met de verleiders!

#6. Funny uitspraken

Natuurlijk zat deze aflevering ook weer vol met grappige uitspraken. Zo zei verleider Matthew over Vanessa: “Ik ben de slang die door het woud komt en toeslaat!” Hij heeft dus grote plannen met haar…

Blijf van alles op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl