Gisteravond was alweer aflevering 4 van Temptation Island! Het ging er heftig aan toe… Heb jij ook gekeken naar de nieuwe aflevering? Check hieronder de highlights!

5 highlights uit Temptation Island aflevering 4

In aflevering 3 ging Mezdi de zee in met een topless verleidster en was verleider Fabrizio heel emotioneel… In de aflevering van gister zagen we het eerste kampvuur en dat was niet voor iedereen even leuk! We zien heel veel tranen in deze aflevering. Check hieronder alle highlights van aflevering 4 van Temptation Island.

 

#1. Mezdi noemt de nacht gezellig

Mezdi noemt het avontuurtje in zee een gezellige nacht met mate. Hmmm… denkt Daniëlle daar ook zo over?!

mezdi

#2. Tranen van geluk bij Deborah

Deborah ziet beelden van Tim waarop te zien is dat hij briefjes ophangt met de tekst ‘no girls allowed, enkel Deborah Leemans’. Ze moet meteen huilen… #cute

Deborah

#3. Tim ook in tranen

Het is de meest emotionele aflevering tot nu toe… Gelukkig zijn het bij Tim vooral tranen, omdat hij zijn Deborah zo mist.

Tim

#4. Huilie huilie Daniëlle

Na de beelden op het kampvuur, barst Daniëlle in tranen uit. Dat Mezdi Laetitia gewoon toelaat hem te zoenen doet haar veel pijn. Ze zoekt de hut op en lucht haar hart: ‘Heel Nederland zal zien wat voor zwijn jij bent’.

Daniëlle

#5. Megan gaat los

Na de beelden van het kampvuur gaat Megan he-le-maal los en besluit deze avond alleen maar aan zichzelf te denken. Megan: ‘Voor het eerst in jaren voel ik me goed, mezelf en gelukkig’. Verleider Joshua merkt dat hij nu toe kan slaan… Ze dansen, zwemmen, zoenen en hebben seks… #oeps

Megan

Blijf van alles op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl