Gisteravond keken wij naar aflevering 5 van Temptation Island. Heb jij ook gekeken? Check hier de meest opvallende momenten!

In aflevering 4 zag je een dolgelukkige Deborah en een wraakactie van Megan. Gisteren zagen we niet zoveel shocking beelden als vorige week.

#1. De girls mogen rondsnuffelen in de kamers van hun baes

Vanessa en Deborah worden erg emotioneel in de kamer van hun liefje. Ze sprayen lekker veel parfum op van hun boys. Cute!

Temptation Island Hello GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

#2. Andrea noemt zichzelf The Lion King

Hier gelijk de leukste quote van aflevering 5 door Andrea over Vanessa en Jeremy: ‘Samen zijn ze Timon en Pumbaa en ik ben gewoon de Lion King.’ Okay, Andrea!

The Lion King Laughing GIF - Find & Share on GIPHY

#3. De mannen hebben een groepsdate met de verleidsters

De boys gaan samen met hun verleiders een dagje varen. Tim probeert het feestje op gang te brengen,  maar verleidster Billy (18) vindt Tim vooral erg kinderachtig voor een 30-jarige.

Temptation Island Cheers GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

#4. Tim slaat wartaal uit

Tim wint absoluut de prijs voor onduidelijkste quote ever. Echt, wat bedoel je met: ‘Ik leef liever één keer kort en goed, dan lang en niet goed.’  Wij zijn superconfused!

Confused GIF by Victoria Justice - Find & Share on GIPHY

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook: