Gisteravond keken wij naar de zesde aflevering van Temptation Island. Het was weer een spannende aflevering. Heb jij ook gekeken? Check snel de highlights!

De koppels zijn nu zes dagen van elkaar gescheiden en vanavond krijgen ze voor de tweede keer beelden te zien van hun partners tijdens het kampvuur. Dat belooft spannend te worden…

#1. Joshua de teddybeer

Joshua slaapt elke nacht bij Megan, want zij slaapt niet graag alleen. ‘En ja, ik vind het ook veel leuker als ik met iemand samen kan slapen’, zegt Joshua. Leuker? Beetje crazy Joshua…

Tired Bed GIF - Find & Share on GIPHY

#2. Sneaky Jeremy

‘Misschien kan Jeremy de Temptation niet weerstaan als ‘ie er volop ingaat en zich openstelt’, denkt Zwanetta. De verleidsters vinden dat hij nu niet echt kan zeggen dat hij Temptation heeft overleefd. Wat vind jij?

Sexy Temptation Island GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

#3. Mezdi is in de war

Tijdens het kampvuur heeft Mezdi geen idee wat ‘ie verkeerd heeft gedaan en is hij benieuwd welke beelden zijn vriendin te zien heeft gekregen. Maar na het tweede kampvuur trekt hij zich terug in zijn kamer om zijn Danielle niet het gevoel te geven dat er iets speelt tussen hem en een van de verleidsters. Zou hij zich dan toch schuldig voelen?

Temptation Island Whistle GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

#4. Kevin en Megan = over

Wanneer Megan de beelden van een verdrietige Kevin op het kampvuur te zien krijgt, wordt ze alleen maar boos. ‘Kevin is echt fake’. Als Kevin daarna de beelden van Megan ziet waarop zij zich laat gaan met Joshua, is hij meteen klaar met zijn vriendin. Kevin, vergeet je niet dat jij zelf ook een aantal keer bent vreemdgegaan..?

Sad Temptation Island GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook: