Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering 7 van Temptation Island! Heb jij gekeken naar de nieuwe aflevering? Of loop jij stiekem al voor? Check hieronder de highlights.

6 highlights uit Temptation Island aflevering 7

Check hieronder alle highlights van aflevering 7 van Temptation Island.

#1. De uitspraak van Kevin bleef ons het meest bij

‘Als je van iemand houdt, dan kun je dit niet doen. Dat betekent dat ze ECHT niet van me houdt.’ Pfff yeah right Kev, alsof je zelf niet tien keer bent vreemdgegaan?!

kevin

#2. Yasss, er zijn nieuwe verleiders!

De look-a-like van Fabrizio maar dan zonder tattoos en Kevin (Megan vraagt meteen of ze hem anders mag noemen) de personal trainer voegen zich aan de groep toe!

#3. Laiolano? Luieloela? Lion?

Hmm… moeilijke naam!

temptation

#4. En… er zijn natuurlijk ook twee nieuwe verleidsters!

De opdringerige Denise inclusief YOLO-tattoo op haar onderlip en de 19-jarige Chloë! En… dat moet natuurlijk aangekondigd worden met een paaldansact. Really?!

Chloë

#5. Tim hartje Sherish

Tim en Sherish worden steeds closer. Hij mag zelfs een klein plasje plegen in haar mond… Geintje natuurlijk! #LOL

tim

#6. Hoorden we nou zoengeluiden?

Op het laatst zien we dat Mezdi samen met nieuwe verleidster Denise haar kamer induikt… Zijn dat nou zoengeluiden die we horen?

Blijf van alles op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl