Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering 9 van Temptation Island! Heb jij gekeken naar de nieuwe aflevering? Of loop jij stiekem al voor? Check hieronder de highlights van aflevering 9.

#1. Tim deelt het bed met verleidster Cherish

Tim begon zo sterk aan Temptation Island. Hij wilde zelfs zijn Deborah ten huwelijk vragen aan het eind van deze rit. Oh well, nog voordat we konden knipperen was hij al tot over zijn oren verliefd op Cherish. Maarre… daarna wel lopen janken omdat hij Deborah geen pijn wilt doen. Zo werkt het niet Tim!

Tim

#2. Big hero Mezdi

Mezdi is helemaal klaar met het gedrag van Tim en zegt hem eens flink de waarheid. Het lijkt wel alsof hij er zijn missie van heeft gemaakt om Tim en Cherish uit elkaar te krijgen. Hij is helemaal omgeslagen en gedraagt zich echt als de ideale schoonzoon. Mag ook wel een keer na alles wat er al gebeurd is.

Mezdi

#3. Kevin en Megan leven ook nog

Oh ja! Kevin en Megan zijn er ook nog. Niet dat iemand dit nog interessant vindt aangezien ze al uit elkaar zijn vanaf aflevering 2.

#4. OMG Danielle laat haar eerste tattoo zetten door verleider Fabrizio

Je zag in de vorige afleveringen al dat Danielle graag een tatoeage wilde. Ofcourse gezet door verleider Fabrizio. Niemand had verwacht dat dit ook echt ging gebeuren. Dit gaat Mezdi zo niet leuk vinden.

#5. Cherish we hebben je door

We zien dat Tim als een blok is gevallen voor Cherish, maar we horen haar eigenlijk nooit zeggen dat ze helemaal in love is. Het lijkt soms zelfs dat ze het een beetje awkward vindt. Toch niet helemaal oprecht of wel?

# 6. Jeremy verrast ons deze week. #Not!

Ja Jeremy, we worden nu wel een beetje moe van je. Je gaat geen enkele temptation aan. Je gaat op date met Billy, iemand waar je nog nooit mee hebt gepraat. Dit is toch niet leuk voor ons om naar te kijken.

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

[shoppable_snippet id=13c3]

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl