Gisteravond was het alweer tijd voor aflevering 8 van Temptation Island! Heb jij gekeken naar de nieuwe aflevering? Of loop jij stiekem al voor? Check hieronder de highlights van aflevering 8.

 

#1. Mezdi en verleidster Denise hebben dus echt gezoend?!

Denise vertelt trots dat Mezdi haar kusjes heeft gegeven in haar nek en dat hij stiekem aan haar billen heeft gezeten. Yeah right. Tot zover het goede gedrag van Mezdi.

Swanette

#2. De big move van Joshua

Megan en Joshua hebben besloten om de rest van Temptation samen te slapen. Ofcourse is de eerste stap dan om alle spullen van Joshua te verhuizen.

Joshua

 

#3. Weer bijblijvende uitspraken van Kevin

Kevin probeert Chloë te versieren met de openingszin: ‘Ik heb ooit mijn vriendin bedrogen met een meisje die ook Chloë heet.’ Daarna gooit hij de zin: ‘Chloë you bent my roommate tonight.’ Nou Cloë, daar word je toch warm van. Deze heb je in the pocket.

#4. Jeremy, Jeremy, Jeremy

Tja, Jeremy wat moeten we daarmee. Veel doet hij niet… voor de camera dan. Dat gaat Vanessa ook irriteren. #annoying

Jeremy

#5. Tot zover de big move van Joshua

Nog dezelfde dag dat hij al zijn spullen op Megans kamer heeft gezet vertelt Joshua Megan dat hij geen relatie wilt. Hij noemt het ‘friends with benefits’. Oehh pijnlijk. Hij verhuist maar weer naar zijn eigen kamer. Tot zover hun honeymoon.

#6. Geen huisje tuintje kindje?

Tim vertelt open en bloot aan sherish dat hij verliefd op haar is. Tim klapt de foto van zijn Deborah dicht. Zelfs het T-shirt moet eraan geloven. Dit om vervolgens met Sherish het bed te delen. Toch geen Temptation-wedding dus?

Tim

Blijf van alles op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook:

Beeld: Televizier.nl