Wauw, gisteravond keken ruim een half miljoen mensen naar de eerste twee afleveringen van Temptation Island. Heb jij ook gekeken of had je de afleveringen al via internet gezien? Check hieronder de meest bizarre momenten van de eerste twee afleveringen!

6 bizarre momenten uit Temptation Island

Check hieronder de zes meest bizarre momenten uit de eerste twee afleveringen van Temptation!

Temptation

#1 Ontmoeting tussen de vrijgezellen en de gescheiden koppels

De verleidsters hebben foto’s meegenomen van de eerste date (mét overnachting), maar het lijkt erop dat dit niet zoveel indruk maakt. Bij de mannen gaat het er heel aanvallend aan toe. Mezdi noemt verleider Fabrizio een ’kleurplaat’ vanwege zijn tattoos en Jeremy laat zich op de kast jagen door Matthew die BG (bloedje geil) is.

#2 Verlovingsring

Tim lijkt heel zeker te zijn van zijn zaak, want hij heeft een verlovingsring meegenomen. Ook na de ontmoeting met de vrijgezelle mannen zegt Tim dat hij er nog meer vertrouwen in dat hij na Temptation zal gaan trouwen.

uitspraken

#3 Hilarische uitspraak

De voorstelrondes zijn altijd hi-la-risch, vooral die van de dames! De uitspraak: ‘Ik ben Inge, mocht je verdrinken in liefdesverdriet, dan wil ik je lifeguard wel zijn’, is ons het meest bijgebleven haha.

#4 Poolparty

Fabrizio zit iets te dicht met zijn hand bij de billen van Daniëlle, maar gelukkig komen de andere girls haar waarschuwen.

poolparty

#5 Taxiritje

Tijdens de taxirit kon Mezdi zijn handen niet zo goed thuislaten volgens verleidster Laethitia. Als dat maar goed gaat…

#6 Vlaams accentje

Twee deelnemers wonen in Oostende en hun dialect zorgt ervoor dat niet iedereen hun gesprekken kan verstaan. Kevin zegt over zijn eigen vriendin dat ze koekeroend is en volgens verleidster Yana betekent dat dat ze een beetje achterlijk is. Oeps…

kevin

Blijf van alles op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven rondom al het nieuws over Temptation Island 2018 en vind je het leuk om funny quizjes over de serie te maken? Volg dan zeker weten GIRLZnl en like ons op Facebook! Check hier even hoe je ervoor zorgt dat je niks mist via Facebook!

Temptation Island is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5

Lees ook:

Beeld: televizier.nl