the End of the F***ing World tweede seizoen

The End of the F***ing World komt terug!

Yas! De Netflix-serie The End of the F***ing World krijgt een tweede seizoen. Afgelopen zomer deelden de makers al een kleine hint op Twitter, maar nu heeft hoofdrolspeelster Jessica Barden het script ook op haar insta gedeeld!

Netflix-hit

De dramaserie was vorig jaar een onverwachte hit op Netflix. Dus dan mag een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Mocht je er niks van hebben meegekregen, hier een kleine samenvatting. De serie vertelt het verhaal van de twee tieners James (Alex Lawther) weer een en Alyssa (Jessica Barden). Beide teenagers hebben psychopathische trekjes. Zo wil James zijn girlfriend vermoorden. Whut?! Yes, een beetje gek is het wel, maar ook heel grappig en spannend! Seizoen één heeft een open eind, dus we kunnen niet wachten op het volgende deel.

Comeback

Door de insta post van Jessica weten we zeker dat zij zal terugkeren in de serie. Ook acteur Steve Oram, die de vader van James speelt, zal weer te zien zijn. Christine Bottomley kruipt weer in de rol van Alyssa’s moeder Gwen en Navin Chowdhry speelt again stiefvader Tony.

Als we de rumours mogen geloven, zal deze serie dit najaar al te zien zijn op Netflix.

https://www.instagram.com/p/Bul8JQ0lvKj/

Beeld: Instagram @jessybarden

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Benieuwd naar het 2de seizoen?

Gerelateerde artikelen