glee netflix- glee series fout

TikTok onthult creepy fout in Glee

Een TikTokker heeft een creepy fout gespot in Glee die wij nog nooit eerder hebben gezien…

Creepy Glee fout

TikTok is een app die veel van onze tijd in beslag neemt tijdens de quarantaine. Je vindt er de leukste dansjes, grappige memes en ook foutjes in series die anderen nooit eerder zijn opgevallen. Een TikTokker heeft een grote blunder in Glee gespot en deelde de fout direct met haar volgers. De video laat een normale scene zien waarin het McKingley High’s schoolkoor aan een wedstrijd mee doet. In de close-up scenes van het publiek zie je duidelijk dat heel veel van de ‘mensen’ die in het publiek zaten, eigenlijk gewoon poppen waren! Dat hebben ze vast gedaan om het publiek te vullen, maar we hebben dit nog nooit eerder opgemerkt!

@kellysipos

THIS NEEDS TO BE SEEN. IM TERRIFIED. RYAN MURPHY EXPLAIN. #foryou #viral #glee

♬ original sound – kellysipos

Gossip Girl vergelijkbare fout

Al is het raar dat deze Glee fout niemand eerder is opgevallen, zijn er meer van dit soort fouten te vinden in andere series. Ook in Gossip Girl waren er een paar voor de hand liggende fashion mistakes die we niet kunnen vergeten. In een scene van Gossip Girl zien we een van de figuranten op de achtergrond balanceren op één hak in plaats van twee en in een andere scene heeft Serena Van Der Woodsen opeens een joggingbroek aan onder haar fancy jurk… Oeps!

Heb jij weleens een foutje in een serie gespot?

https://www.tiktok.com/@skyehanamaikai/video/6819343653744479493?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.glamour.nl%2Fnieuws%2Ffilms-series-tv%2Fa32810800%2Ftiktok-fout-gossip-girl%2F&referer_video_id=6819343653744479493

Lees ook:

Beeld: TikTok @kellysipos, @triciaerb3, @skyehanamaikai, Fox / Bron: Glamour.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij weleens een foutje in een serie gespot?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Iedereen wist dat al van die poppen dat doen ze in alle films/series
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen