TikTokker Charli D’Amelio is klaar met bodyshamers die het oké vinden om over haar lichaam te klagen. De girl reageerde via Twitter op de zogenaamde fans in de hoop dat ze ermee stoppen.

Charli D’Amelio over bodyshamers

‘STOP MET HET PRATEN OVER MIJN LICHAAM’, maakte Charli duidelijk via Twitter. ‘Het is niet jouw plaats om mij te vertellen of ik afval of aankom.’ In een serie van drie Tweets vroeg ze zich af waarom mensen niet positiever zijn. Ze eindigde haar zegje met: ‘Ik had het gevoel dat ik dit moest zeggen. Ik hou van jullie, maar stop alsjeblieft.’ Heel vervelend, Charli!

Addison Rae

TikTokker Addison Rae was een week geleden ook getuige van bodyshaming. Ook zij stelde haar fans terecht via Twitter. ‘Ik heb vandaag vijf tot tien Tweets en TikToks gezien die negatief over mijn lichaam en gewicht praten. Het maakt me onzeker’, schreef Addison. Ze legde uit dat ze het op een positieve manier probeert te zien en wil werken aan een gezonder lichaam. Toch is ze het niet eens met de aanpak van de bodyshamers. ‘Het is niet jouw taak om anderen te beoordelen op het uiterlijk van hun gezicht en lichaam.’ We totally agree! Niemand heeft daar recht op.

Lees ook:

Beeld: Instagram @charlidamelio