Vanavond begint het tweede seizoen van Plain Jane op MTV! In dit programma veranderen onzekere meiden in sexy, zelfverzekerde girls. De Britse mode-expert Louise Roe helpt meiden om hun angsten te overwinnen en geeft ze een extreme make-over. Uiteindelijk worden de kandidaten uitgedaagd om hun crush te vertellen wat ze echt voor hem voelen. Is de liefde wederzijds?

Wereldsteden
In het tweede seizoen neemt Louise de onzekere meiden mee naar de meest bruizende wereldsteden. Van New York tot ons Hollandse Amsterdam! Daar geeft ze de meiden verschillende leuke, maar vooral spannende uitdagingen zoals wake boarden, abseilen of bergbeklimmen. Eén ‘Jane’ mag zelfs een dag fashion reporter zijn! Gaaf!

Sterker en krachtiger
Het is de bedoeling dat de meiden door deze uitdagingen van binnen en van buiten sterker en krachtiger te worden. Het uiteindelijke doel is om aan die ene jongen te vertellen wat ze voor hem voelen. Durven ze de stap te zetten?

Secret Crush
Na de uitdagingen krijgen de meiden een drastische make-over. Hun haar, make-up en kleding wordt grondig onderhanden genomen! De meiden veranderen van een grijs muisje in een zelfverzekerde, sexy dame! En dan is het moment van de waarheid: de date met hun ‘secret crush’! Kunnen ze de jongen van hun dromen voor zich winnen?

Plain Jane is vanavond om 19.00 uur te zien bij MTV.