Voice-winnaar

Voice-winnaar Dennis gaat niet volledig voor zangcarrière

Afgelopen vrijdag won Dennis van Aarssen het negende seizoen van The Voice of Holland. Maar een carrièreswitch? Daar doet de Voice-winnaar niet aan. Zijn baan als projectmanager gaat hij niet opzeggen.

Dat zijn muziekcarrière niet op nummer 1 komt, vertelde hij aan Twan Huys bij RTL Late Night. Hij zegt zijn baan niet zomaar op, want dan is hij zijn zekerheid kwijt. De trotste winnaar gaat echter wel minder werken, hij wil meer tijd gaan steken in zijn muziekpassie. Een samenwerking met coach Waylon staat sowieso al in zijn agenda.

Voice finale

Met zijn jazz-versie van Anouk’s grote hit Modern World deed Dennis het goed tijdens de finale. Niet alleen de jury, maar ook de mensen thuis waren impressed. Toch blijft winnaar Dennis lekker nuchter: hij had altijd gedacht dat Patricia zou gaan winnen.

Nummer 1-positie iTunes

De kersverse winnaar doet het niet verkeerd binnen de hitlijsten. Zo kwam hij afgelopen weekend al met zijn versie van Modern World van Anouk op plek 1 van iTunes. Hiervan kreeg hij een menage toen zijn versie op plek drie stond en toen deze op 1 kwam heeft de zanger hem zelf ook gekocht. Het voelde gek volgens hem om zijn eigen single te kopen. Maar zeg nou zelf, hoe cool is dat?!

Bekijk hieronder zijn versie van Modern World van Anouk, tijdens the Voice of Holland finale.

Beeld: Instagram@dennisvanaarssen, Youtube

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terechte Voice of Holland winnaar?

Gerelateerde artikelen