Alle fans van GTST weten het allang, morgen is de laatste aflevering van dit superspannende seizoen. Daar hoort natuurlijk een cliffhanger bij! Voor het vrijgezellenfeest van Rick en Nuran, heeft Maxime een parachutesprong georganiseerd. 1 probleempje, niet iedereen die gaat springen is zo goed bevriend met elkaar. Nina en Wiet zijn niet echt BFF’s en Lorena en Mike zitten elkaar ook al een tijdje dwars. Wat gebeurt er als al deze mensen samen een parachutesprong gaan maken? Overleeft iedereen het? Dat zie je pas na de zomer…

GTST-app
Kun je niet wachten op de afloop? No worries, want vanaf vandaag is er een nieuwe GTST-app met de naam GTST: Spring Levend. In de app kom je aan de hand van filmpjes en spelletjes erachter wat er na de zomer gebeurt met Nina, Noud, Wiet en alle andere GTST'ers. Maar dat is niet alles! Deze zomer kom je overal codes tegen die je in de app kunt invoeren. Zo verdien je badges waarmee je een paar coole prijzen kunt winnen. Wat dacht je van een GTST-personage met jouw naam? Of zelf figureren in de 5000ste aflevering? Supervet!

De laatste aflevering van dit seizoen is morgenavond te zien om 20.00 uur. De app is vanaf vandaag te downloaden voor iPhone en Android smartphones.