ariana grande boos tiktokkers ariana grande nieuw nummer Insta-official haar ariana grande nieuwe bae celebs halloween ariana grande boyfriend biseksueel monopoly ariana grande ed sheeran Ariana grande zoent boy Ariana grande nieuw tattoo- Ariana Grande Instagram volgers ariana gande nieuw album ariana grande album

Wassenbeeld Ariana Grande niet mooi?!

Madame Tussauds heeft een nieuw wassenbeeld van Ariana Grande geplaatst, maar niet iedereen is er positief over. Fans van Ariana klagen dat het beeld totaal niet lijkt op de zangeres.

Meer respect voor Ariana Grande

Fans zijn boos en teleurgesteld over het nieuwe wassenbeeld van Ariana. ‘Ik haat het nieuwe wassenbeeld, het is niet haar gezicht. Ze verdient meer respect!’ luidt een van de fans. Haar huid zou bleker zijn dan in werkelijkheid en haar wenkbrauwen zouden ook anders zijn volgens de Arianators. De outfit die de beauty op het wassenbeeld draagt wordt daarentegen wel positief ontvangen. Wat vind jij?

Beeld: Instagram @madametussauds, @arianagrande

Lees meer: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij dat het wassen beeld op Ariana lijkt?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Ja
    Omdat: Het lijkt opzich wel Ariana Grande, maar de tatoes lijken wazig en iets lijkt niet op haar maar ik weet niet wat???
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen