nikkietutorials awards instagram kapsel coronavirus nikkietutorials the ellen show lippenstift make-up look lippenstiften onder 15 euro

Wat doen de celebs tegen het coronavirus?

Binnenblijven, niet meer sporten, niet meer naar feestjes, niet naar school (geluk bij een ongeluk) en zo zijn er nog veel meer maatregelen om jezelf en anderen te beschermen tegen het coronavirus. Hoe gaan celebs hier eigenlijk mee om? Lees snel verder!

Taylor Swift

Taylor Swift heeft een oproep gedaan via Instagram Story of je alsjeblieft thuis wil blijven, want een feestje kan echt wel even wachten! Je kunt zelf misschien geen klachten ervaren, maar je kunt het coronavirus alsnog met je meedragen en daarmee ouderen en/of zwakke mensen besmetten.

Lady Gaga

Lady Gaga laat weten dat ze graag naar haar ouders of grootouders zou gaan, maar dat ze er toch voor heeft gekozen om lekker met haar hondjes op de bank te chillen. De girl laat weten dat je op deze manier de kans op besmetting zo klein mogelijk houdt. Het leverde wel een cute foto op, hihi.

Ariana Grande

Ariana Grande ergert zich vooral aan mensen die het virus niet serieus nemen. Ze snapt dat je er een paar weken geleden nog zo over dacht, maar nu de situatie zo ernstig is, kan de girl echt niet begrijpen dat je er nog grappen over maakt. We get you, Ari!

Miley Cyrus

Miley Cyrus heeft een funny video op haar Instagram van een scène uit Hannah Montanagedeeld. ‘Day 2 Quarantaine’ heeft ze erbij gezet. Haha, stiekem moesten wij een beetje lachen om deze video!

Justin Bieber

Justin Bieber roept iedereen op om binnen te blijven. Je kunt het virus hebben zonder dat je het zelf doorhebt, maar op die manier kun je anderen wel besmetten. De boy deelt ook nog wat tips hoe je besmetting kunt voorkomen onder zijn Instagrambericht. You go, Justin!

NikkieTutorials

Nikkie en haar boyfriend Dylan proberen er het beste van te maken nu ze in thuisisolatie zitten. Hoe ze dit doen? Dansen, maar dan met een twist. Bekijk het filmpje als je zin hebt om te lachen, haha!

Lees ook:

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen