mystery guest

Wat weten we al over de Mystery Guest van Ex On The Beach?

Over een paar dagen start het All Stars season van Ex On The Beach: Double Dutch. Tot nu toe zijn Harrie, Wayne, Yasmine, Roy, Lisa, Alisa, Renan, Sharon en Esmee aangekondigd als de all stars van dit jubileumseizoen. Maar er is sprake van een mystery guest… Spannend!

Onverwacht bezoek

De negen singles krijgen, naast het onverwachte bezoek van hun exen, een tiende hottie op het tropische strand. Kunnen we meer drama en ruzies verwachten?

Mystery Guest

Wat weten we al van de mystery guest? Hij is vijf maanden vrijgezel, heeft ‘tientallen’ exen en scharrels en zijn eigenschappen zijn lief, romantisch en humoristisch. Daarnaast vind hij zichzelf jaloers, houdt hij ervan om hard to get te spelen en knapt hij af op vrouwen die agressief over kunnen komen. Hij heeft het bed al gedeeld met twintig partners: ‘Als ik iets wil, dan wil ik het en dan krijgt niemand anders het’. OMG! Zal deze mystery guest zijn ware liefde vinden, of blijven het one-night stands? In de aflevering van aanstaande zondag om 21:30 wordt bekendgemaakt wie deze boy is!

Meer lezen:

Beeld: Tigris Media BV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij kijken zondag?