Heb jij net ook gekeken naar Holland’s Next Top Model? Kom dan hier napraten over de uitzending: het modegevoel van de modellen, de shoot en de spannende eliminatie.

Modellen moeten goed in hun vel zitten en daarom moet er gesport worden! Nancy, die nogal veel rookt, lijkt het even niet te trekken. Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo komen op bezoek in de mansion om te oefenen met expressie.

Voor Zalando reizen de modellen af naar Berlijn. Hoe vet is dat! Er wordt flink gestapt, maar de volgende dag moet er natuurlijk gewoon gewerkt worden (inclusief vroeg opstaan). De modellen kiezen zelf outfits uit en lopen over de catwalk.

Voor de shoot moeten de modellen poseren bij een auto. Modellencoach Fred geeft de nodige hulp en peptalk. Volgens sommige meiden heeft hij Riquelle teveel geholpen tijdens de fotoshoot. De finale komt toch steeds dichterbij… En alleen de beste kan winnen. Dat beseffen de modellen ook.

Nu Roxanne naar huis is, zijn er nog maar zeven meiden in de running om Holland's Next Top Model van 2011 te worden. Volgende week gaan ze naar IJsland!