De finale van Holland’s Next Top Model komt steeds dichterbij en dat voelen de modellen goed aan. Hoe graag sommige meiden ook vriendinnen zijn, ze zijn vooral concurrenten. Het blijft een wedstrijd. Wie moeten volgens jou naar de finale?

De modellen zijn nog steeds in IJsland. Ze mogen dit keer eens in de huid van een fotograaf kruipen en schieten mooie foto's van elkaar. Alle meiden lopen een catwalkshow voor publiek. Voor sommigen is het de eerste keer, exciting! De fotoshoot van deze week is ook extra spannend. Bastiaan verzorgt de styling, terwijl fotograaf en jurylid Paul de foto's schiet. Indruk maken is dus belangrijk.

Vorige aflevering werd Riquelle aangesproken op haar verwende en zeurderige gedrag dat ze al bijna de hele wedstrijd vertoont. 'Wanneer gaat er nou eens een knop om,' zei Daphne vorige week tegen haar. Toch lijkt Riquelle zich er niets van aan te trekken. Als ze in een restaurant lokale gerechten krijgt opgedient, reageert ze erg kieskeurig. Coach Fred was eerst nog begripvol, maar hij is er nu even helemaal klaar mee en barst behoorlijk tegen haar uit. Vind jij het terecht dat hij zo boos werd?

De jury wordt steeds strenger. Mieke presteert met teveel ups en downs en wordt daarom naar huis gestuurd. Er zijn nog maar vijf modellen in de running om Holland's Next Top Model te worden. De spanning stijgt!