bericht verkeerde groepschat WhatsApp feature

WhatsApp krijgt drie nieuwe features!

Ben je verslaafd aan WhatsApp en text je de hele dag door met je besties? Er komen binnenkort drie nieuwe features op de app waardoor je leven een stuk makkelijker zal zijn. Het is nog niet bekend wanneer de functies verschijnen, maar wij geven je alvast een voorproefje!

WhatsApp-achtergrond

Facebook is een feature aan het testen waarmee je in WhatsApp een achtergrond per chat kunt instellen. Heb jij weleens een berichtje naar de verkeerde chat gestuurd, omdat alle chats op elkaar lijken? Oeps! Met deze nieuwe functie geef je de chat met je bestie een opvallende kleur. Nu komen alle berichtjes die over je crush gaan wel in de juiste chat terecht. Hihi.

Geheugenmanagement

Met je BFF app je de hele dag door en met je oma een stuk minder. WhatsApp is bezig met de feature: geheugenmanagement. Met deze functie kun je zien hoeveel geheugen er per chat in beslag wordt genomen. Binnenkort kun je supersnel bestanden verwijderen om ruimte vrij te maken op je telefoon. YES! Je krijgt een overzicht van al je doorgestuurde berichten en de berichten die je niet als favoriet hebt gemarkeerd, kun je in een klap verwijderen. Schrik niet van de hoeveelheid gossip in de chat met je girls. That’s what besties are for!

WhatsApp Stickers

We love WhatsApp stickers! Heb jij ook super funny stickers van je besties? Je groepschat staat waarschijnlijk vol met lelijke stickers die jullie zelf hebben gemaakt. Haha. WhatsApp werkt nu aan een zoekfunctie, zodat je supersnel de juiste sticker kunt vinden. Deze werkt hetzelfde als de zoekbalk voor GIFjes. Wij vinden deze functie amazing!

Lees ook:

Beeld: Christian Wiediger Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen