quiz whatsapp whatsapp nieuwe functie

WhatsApp krijgt een nieuwe geheime functie

Heb jij een geheim en kun je niet wachten om dit aan je bestie te vertellen? Goed nieuws: je kunt binnenkort al je geheimen via een appje vertellen! WhatsApp komt met een nieuwe functie waardoor verstuurde berichten vanzelf weer verdwijnen. Superhandig!

WhatsApp nieuwe functie 

Met de nieuwe functie van WhatsApp worden berichten, inclusief foto’s en video’s, na zeven dagen automatisch verwijderd. Als de functie is ingeschakeld worden ook ongelezen berichten na die tijd verwijderd. Oeps, heb jij een berichtje naar de verkeerde persoon gestuurd? Dan hoef je er alleen maar voor te zorgen dat hij/zij het berichtje zeven dagen niet kan lezen, hihi. 

Alleen je besties 

WhatsApp waarschuwt wel dat gebruikers alleen verdwijnende berichten moeten aanzetten bij personen die ze vertrouwen. Ontvangers kunnen namelijk nog wel berichten doorsturen of er screenshots van maken om zo de berichten te bewaren. Het is onbekend wanneer de functie officieel wordt gelanceerd. Wij zijn superbenieuwd naar de nieuwe functie van WhatsApp en het lijkt ons megahandig. Ga jij hem ook gebruiken?

Lees ook:

Bron: RTL nieuws Beeld: Angelo Moleele Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen