Girlz! bestaat volgende maand alweer 10 jaar! Alle supersterren die we de afgelopen jaren jouw vragen hebben gesteld, vonden het leuk om te horen dat er reden is voor een feestje. Maar één van hen… was wel HEEL enthousiast. Weet jij wie deze mystery man uit Girlz! 4 is? Iedere twintigste goede oplossing wint een cadeau.

Misschien zie je het meteen, misschien ook niet. In Girlz! 4 vind je in ieder geval een paar hints. Ben je eruit? Vul snel de oplossing in in het formulier hieronder om kans te maken op een cadeau. Je kunt meedoen tot 3 mei 2012.

Wie jarig is trakteert
In aanloop naar de feestmaand geven nu al supervette prijzen weg op onze website. Volgende maand is Girlz! écht jarig en dan barst het feest helemaal los. Het nummer dat vanaf 3 mei in de winkel ligt, is daarom één grote surpriseparty.

Hou ons dus goed in de gaten. Wil jij de komende als eerst op de hoogte zijn van alle vette prijzen en acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Je kunt dit aangeven in het formulier waarmee je je oplossing instuurt.